Gert Jan Karsten ook komend seizoen trainer van HHC Hardenberg

HHC Hardenberg en trainer Gert Jan Karsten zijn tot overeenstemming gekomen om de onderlinge overeenkomst met één jaar te verlengen. Karsten zal ook het komende seizoen de trainer van het eerste elftal van HHC zijn.

“Ik ben erg blij dat ik voor een vierde seizoen als hoofdtrainer van deze mooie vereniging en deze prachtige groep mag aanblijven”, reageert Karsten. Voorzitter Bert Beun is eveneens verheugd. “We zijn trots dat Gert Jan langer aan HHC verbonden blijft. Hij leeft voor het voetbal en is bij de club dan ook echt op zijn plaats”.

“We hebben de afgelopen seizoenen gericht gewerkt aan een attractieve speelwijze en het vernieuwen, dan wel verjongen van de selectie”, gaat de trainer verder. “Ook de komende periode wachten er weer belangrijke taken qua invulling van de selectie. En natuurlijk willen we vooral blijven presteren in de Tweede Divisie en ben ik trots dat ik al meer dan vijf jaar actief ben bij HHC Hardenberg en daar ben ik iedereen binnen de club dan ook erg dankbaar voor.”

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer