HCR Prinsen op bezoek bij sterke middenmoter Team Eekhoorn

Na de benauwde overwinning afgelopen zondag op Burgmans Biljarts gaan de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen zondag op bezoek bij Team Eekhoorn in Oosterhout de nummer zeven van de ranglijst.

“Ook dit zal geen gemakkelijke opgave worden ondanks onze 8-0 thuisoverwinning. Afgelopen seizoen streden ze lang mee om het kampioenschap maar dit seizoen is het zeer wisselvallig. Maar het zijn stuk voort stuk prima spelers die soms verrassend uit de hoek kunnen komen”, aldus captain Dinand Prinsen.

Ten opzichte van de eerste wedstrijd heeft hij één mutatie in zijn team moeten aanbrengen. “Dick Jaspers heeft verplichtingen in Duitsland waardoor Eddy Leppens op één speelt, Anno de Kleine op twee, Jelle Pijl op drie en Roy Zielemans op vier. Ik verwacht dat Team Eekhoorn in de normale opstelling speelt met Frans van Kuijk, Kurt Ceulemans, Jerry Hermans en Kenny Miatton waardoor een uitslag op voorhand moeilijk te voorspellen is. De vorm van de dag zal heel belangrijk zijn zondag”.

De eerste twee partijen in Oosterhout beginnen om 13:00 uur.

Foto: Jaap Gönning

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer