Jolly Jumpers begint nieuwe jaar met winst in Haren

Na een korte voorbereiding op de tweede helft van het seizoen, speelde Jolly Jumpers zaterdagavond in Haren tegen Martini Sparks. Jolly Jumpers begon wat afwachtend aan de wedstrijd waardoor de thuisploeg al snel op voorsprong kwam. Het team uit Tubbergen vocht zich terug in de wedstrijd door agressiever te spelen en veel losse ballen te pakken. Vooral in het tweede kwart wisten de dames van Jolly Jumpers met snel spel en veel fast-breaks weg te lopen van hun tegenstander, de ruststand was 30-39.
De dames uit Tubbergen pakten hun spel na de rust weer op, maar de Martini Sparks lieten zien gebrand te zijn op hun eerste twee punten. Het spel van Jolly Jumpers werd chaotisch en de thuisploeg profiteerde hiervan. Het team uit Haren speelde feller en de ballen begonnen steeds meer te vallen. De thuisploeg wist terug te komen tot twee punten, maar kwam tekort om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Jolly Jumpers wist na een spannende eindfase de punten mee te nemen naar Tubbergen.
Op dinsdag 15 januari staat er voor Jolly Jumpers een bekerwedstrijd op het programma. In Rotterdam wacht EBV Baros.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer