Jolly Jumpers start met trainingen voor de allerkleinsten

Met ingang van zaterdag 26 januari start basketbalvereniging Jolly Jumpers met trainingen voor kinderen van 4 tot 6 jaar. De trainingen zullen eens per twee weken plaatsvinden in Sportcentrum De Vlaskoel van 10:00 tot 11:00 uur.

Kennismaken met basketbal

De trainingen worden gegeven door ervaren jeugdtrainers. De trainingen zijn een combinatie van basketbal en kleutergym. Plezier staat centraal en kinderen zullen spelenderwijs hun balgevoel ontwikkelen. Ook is er aandacht voor een gezonde levensstijl; dat betekend naast voldoende beweging ook gezond eten. Een vast onderdeel van de trainingen is dan ook het drink en fruitmoment.

Laagdrempelig en toegankelijk

Basketbalvereniging Jolly Jumpers vindt het belangrijk om laagdrempelig en toegankelijk te zijn. Deelname is daarom gratis voor kinderen van 4 tot 6 jaar oud en ouders zijn van harte welkom op de tribune. Op elke datum kan worden ingestapt.

Meer informatie

Wilt uw kind ook eens meedoen met een Jolly Jumpers Kidsclub-training? Kom dan op zaterdag 26 januari van 10:00 tot 11:00 uur naar Sporthal de Vlaskoel in Tubbergen! De trainingen worden gegeven in zaal 3. Meer informatie over data en de Kidsclub vindt u op de website (www.jollyjumpersbasketbal.nl) of facebookpagina van de basketbalvereniging of door te mailen naar tc@jollyjumperstubbergen.nl.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer