Michels, Lubbers en Sahbaz gaan SVZW verlaten

Drie spelers hebben aangegeven SVZW na dit seizoen te verlaten. Nigel Michels gaat na 7 jaar op zoek naar een andere club. Michels maakte in 2012 de overstap van Excelsior’31 naar SVZW. Door blessureleed moest hij in Wierden veelvuldig vanaf de zijkant toekijken.

John Lubbers gaat naar S.V. Enter. Na 4 jaar SVZW keert hij met ingang van volgend seizoen terug bij de club waar het allemaal begon. Hij gaat als speler/trainer aan de slag bij SV Enter.

Deniz Sahbaz (28) gaat voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe uitdaging. De aanvaller heeft besloten om te vertrekken bij z’n huidige club SVZW. Sahbaz maakte in 2015 de overstap van Rohda Raalte naar SVZW. Na een jaar voetballen bij de hoofdklasser uit Wierden vertrok hij naar derde divisionist DVS’33. In de zomer van 2017 keerde de aanvaller terug bij De Zwaluwen.

Foto’s: SVZW

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer