STEVO meest gelukkige in derby

Het is de mannen van trainer Marcel Waaijer zondsg niet gelukt om op eigen veld te winnen van Stevo. Sterker nog, uiteindelijk stond er zelfs een 0-3 op het scorebord. De eerste helft kenmerkte zich door de vele overtredingen. Zowel TVC ’28 als Stevo kwamen daardoor niet in hun eigen spel. Dit resulteerde uiteindelijk in enkele gele kaarten aan de kant van Stevo. De 2e helft ook weer rommelig. Het duurde tot de 56e minuut voordat de eerste kans in de wedstrijd zich aandeed. Tom Koelman kwam oog in oog met keeper Roy Kreuwel van Stevo, maar hij kreeg geen kracht achter het schot met zijn linkerbeen.

In de 72e minuut kreeg Stevo een cornerbal. In een scrimage bleek de bal, via een speler van TVC ’28, achter de doellijn geweest. De objectieve assistent-scheidsrechter informeerde de scheidsrechter en het was 0-1 voor Stevo. Enkele minuten is het wederom uit een cornerbal raak. Justin Oude Booyink kan in de 5 meter de bal in het doel werken. Uiteindelijk weet Roy Wigger de eindstand op het scorebord te zetten, 0-3. Uiteindelijk een geflatteerde uitslag, maar de 3 punten gaan naar Geesteren. Volgende week volgt voor TVC’28 de uitwedstrijd bij NEC. Thuis werd er gewonnen met 3-1.

Sfeerimpressie van Bas Tukker (C), van Extreme Football Tourism, die regelmatig op zijn website impressies maakt van sportparken:

Foto’s TVC ’28 – Stevo

Foto archief TVC.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer