Dalmau zorgt met vier treffers voor carnavalsstemming in Almelo

Adrian Dalmau was zaterdagavond de gevierde man bij Heracles Almelo. De Spanjaard had met zijn vier treffers een groot aandeel in de 6-0 overwinning op Fortuna Sittard. Binnen twee minuten had Dalmau al de eerste van deze avond binnen gefrommeld maar de thuisclub vergat om al voor de rust de zege veilig te stellen en de wedstrijd in het slot te gooien.

Kort na rust kopte Dalmau op aangeven van Kuwas zijn tweede binnen en kort daarna gaf hij Drost de mogelijkheid om er 3-0 van te maken. De vierde treffer van Heracles en zijn derde was een juweeltje. Vanaf de middenlijn ging hij er met de bal vandoor en stiftte de bal over de uitgelopen doelman van de Limburgers.

Peterson nam nummer vijf voor zijn rekening en Dalmau (op foto met Peterson) bekroonde zijn prima wedstrijd met een vierde goal tien minuten voor tijd. Direct daarna kreeg hij een publiekswissel.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer