Gehavend dames OZ&PC kopje onder in Bodegraven

Met een zwaar gehavend team, er ontbraken maar liefst 5 vaste speelsters, ging het restant van het 1e dames team van OZ&PC op bezoek bij BZ&PC in Bodegraven. Vooraf was er bij OZ&PC al niet veel hoop op een goed resultaat en was het vooral zaak om de wedstrijd door te komen zonder nog meer personele averij op te lopen.  OZ&PC had helemaal niets in te brengen. De 1e periode wist OZ&PC nog enig tegengas te geven. De thuis ploeg stond weliswaar 5-2 voor na de 1e periode maar het was deze periode in ieder geval nog een wedstrijd.

Vanaf de 2e periode was het echter eenrichtingsverkeer richting het doel van OZ&PC. De thuisploeg was sterker in de duels en in de omschakeling dodelijk snel. Dit gecombineerd met slechte passing van de kant van OZ&PC zorgde ervoor dat de stand snel opliep. Via periode standen 7-0, 8-0, en 8-1 werd de eindstand van maar liefst 28-3 bereikt.

Periodestanden: 5-2, 7-0, 8-0 en 8-1. Doelpunten: Sophie Lage Venterink, Heike Tijdhof en Sanne Nordkamp allen 1x.

Foto: Herman Zandhuis.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer