HCR Prinsen wint ook return vierde ronde KNBB beker

HCR Prinsen heeft zich zondagavond overtuigend geplaatst voor de volgende wedstrijd in de vierde ronde om de KNBB beker. Had de ploeg drie weken geleden BC Bousema in Lochem al met 2-6 verslagen, ook in eigen huis waren de driebandenspelers met 6-2 (9-3) te sterk.

Na twee gespeelde partijen was er nog niets beslist. Wesley de Jaeger van de gasten moest weliswaar zijn meerdere erkennen in Anno de Kleine, 15-12, 7-15 en 15-12, maar Stefan Spilleman trok de stand weer gelijk door Raymund Swertz met 10-15, 15-14 en 4-15 te verslaan.

In het tweede deel van de wedstrijd zetten de spelers Eddy Leppens en Jelle Pijl (Foto)namens de thuisclub snel orde op zaken. Leppens versloeg zijn landgenoot Johan Loncelle met 15-11,15-7 en 15-12 en Hengeloër Pijl was met name in de eerste twee sets veel te sterk voor Frans van Schaik 15-6 en 15-3. Ook de derde set ging met 15-10 naar de speler van HCR Prinsen.

“Maar we zijn er nog niet. We moeten eerst nog twee wedstrijden tegen de winnaar van de wedstrijd tussen A1 Biljarts en ‘t Steegje spelen om ons voor de finale te plaatsen”, aldus captain Dinand Prinsen.

Foto: Jaap Gönning

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer