Langeveen te sterk voor Vosta

Op een regenachtige dag moest VV Langeveen aantreden tegen Vosta in Enschede. Langeveen begon wat slap aan de wedstrijd. Vosta had in de 7e minuut een grote kans om op voorsprong te komen, maar de bal werd naast getikt. In de 15e minuut werd de bal lang geschoten door Thijs Averes. Simon Schröder ging diep en tikte de bal over de keeper 0-1. Even later was er een defensieve fout van een verdediger van Vosta. Simon Schröder onderschepte de bal en schoot hem opnieuw over de keeper en tekende voor de 0-2.

Vosta was hierdoor de weg even kwijt en stond niet goed te voetballen. In de 40e minuut schoot Thijs Averes opnieuw de bal diep op de goed spelende Simon Schröder. Hij kwam opnieuw 1 op 1 met de keeper van Vosta en hij stiftte opnieuw de bal over de keeper. Hij tekende al binnen 40 minuten voor een hattrick. Langeveen ging dus met een 0-3 voorsprong de rust in.

Na rust had Vosta het beter voor elkaar en kwam steeds beter in het spel. In de 65e minuut werd er slecht verdedigt  bij Langeveen. Hierdoor wist Vosta de bal op te pikken en in het doel te schieten. Het was zaak voor Langeveen om de wedstrijd weer op te pakken en de overwinning over de streep te trekken. Langeveen kwam er in de 75e minuut goed uit en de bal werd bij het strafschopgebied van Vosta rond getikt. Maric plaatste de bal op Roy van de Aast die de bal beheerst over de keeper schoot en de 1-4 stond op het scorebord. In de 80e minuut stuurde Roy Simon nog een keer diep maar hij wist deze kans niet te verzilveren.

Volgende week staat de thuis wedstrijd tegen TVV op het programma. Het is zaak om opnieuw de 3 punten in huis te houden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer