Mooie resultaten Springselectie Fysion op NK Microteamgym

Zaterdag reisde de springselectie van Fysion met 4 teams af naar Heerenveen. Hier werd het Nederlands Kampioenschap microteamgym gehouden, waar de deelnemers op trampoline en airtrack hun series op muziek aan de jury mochten laten zien.

In de ochtend was het de beurt aan het junioren dames en junior heren team in de C lijn. Het dames team bestaande uit: Lianne Deijk, Yinthe Huisman en Imke Kamerling sprongen op zowel minitrampoline als airtrack zeer mooie series en kunnen trots zijn op wat ze samen hebben laten zien. Helaas heeft Imke tijdens de wedstrijd een blessure opgelopen. Het heren team bestaande uit: Noud van Aartsen, Martijn van den Berg, Sem Aalderink en Rowan van der Heide sprongen een hele stabiele wedstrijd. Aan het einde van de ochtend resulteerde dit erin dat de heren zich Nederlands kampioen mogen noemen.

In de middag was het de beurt aan de jeugd dames die mee deden in de C lijn en de junioren dames die uitkwamen in de B lijn. Het jeugd team bestaande uit: Nalani Musters, Yara op den Dries, Ceylin Dükel en Marit Pultrum lieten zien dat ze hun zenuwen deze keer goed de baas konden zijn. Ze sprongen allemaal een super wedstrijd en behaalde een dik verdiende maar zure 4de plek. Het junioren dames team bestaande uit: Meike Jellema, Marly van Egmond, Lise Rutgers en Fleur Broens kwamen uit in de B-lijn en hadden flinke tegenstanders in dit niveau. Op Airtrack hadden de dames wat moeite met hun series maar hebben ze alles wel uit kunnen springen. Op minitrampoline herpakten de dames zich goed en lieten ze samen super strakke series zien wat een luid applaus opleverde vanaf de tribune.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer