Vasse verliest met tien man van Delden

Vasse heeft op zaterdagmiddag geen punt kunnen overhouden aan het inhaalduel tegen Delden. Na 38 minuten kwam Vasse met tien man te staan nadat Sam Haarhuis een voor velen discutabele, rode kaart ontving. In de laatste minuut maakte Vasse de gelijkmaker maar in de allerlaatste seconde maakte Delden alsnog de winnende treffer.

Vasse kwam na 15 minuten spelen op een 1-0 voorsprong na een mooie kopgoal van spits Len Veelers. Delden kreeg hierna de kans op de gelijkmaker, maar deze bal werd van de lijn gehaald. In de 38e minuut liep Sam Haarhuis de spits van Delden omver en kreeg voor deze overtreding een rode kaart en kwam Vasse met tien man te staan.

Na de rust kreeg Vasse een grote kans op de 2 -0, maar Daan Haarhuis vond de goed uitkomende keeper op zijn weg. In 2 minuten tijd gaf Vasse de wedstrijd volledig uit handen. Na een voorzet vanaf de zijkant tikte de buitenspeler de bal makkelijk binnen bij de tweede paal.

Nog geen minuut later ging de bal op de stip na een domme overtreding in de achterhoede van Vasse en stond het plots 1-2. Vasse bleef de resterende 20 minuten nog in de wedstrijd en in de laatste minuut kopte Jordy Blankenvoort de 2-2 binnen. Toch hield Vasse geen verdiend punt over aan het duel. In de allerlaatste minuut werd de bal nog achter Kenneth Schuurman gekopt waardoor Vasse uiteindelijk met lege handen staat.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer