Verdiende overwinning dames Tornado

Zaterdag stond voor Tornado Dames de uitwedstrijd tegen LEDnovate Esch Stars op het programma. De uitwedstrijd tegen de buurtjes uit Vasse vorig seizoen staat bij de dames uit Geesteren nog goed in het geheugen. Vandaag waren ze extra gebrand om de winst mee te nemen naar Geesteren. Om 17:00 uur klonk het fluitsignaal met een volle tribune aan Tornado supporters.. Tornado was deze wedstrijd weer na 6 weken compleet met eigen team. De eerste twee sets speelde Tornado op eigen niveau een sterk potje volleybal. De afspraken die waren gemaakt werden nageleefd wat resulteerde in een winst voor Tornado (16-25 / 14-25).

Gedurende de derde set stonden de dames uit Geesteren in het begin al vrij snel achter. Doordat de servicedruk en passing wegviel liepen de dames uit Geesteren achten de feiten aan. Helaas lukte het Tornado niet om deze set het spelletje naar zich toe te trekken. Esch stars bleef de voorsprong houden wat resulteerde in een verlies voor Tornado (25-20). De vierde set was voor Tornado een belangrijke set. Met vier punten terug naar Geesteren, dat was vanaf de derde set de doelstelling voor Tornado.

De vierde set ging in het begin gelijk op. Gelukkig was Tornado de ploeg die de set wist te winnen door het spel die ze ook in de eerste en tweede set speelden neer te zetten en de aanmoedigingen van supporters .(17-25)Tornado gaat met de winst terug naar Geesteren. Volgende week staat er een thuiswedstrijd op het programma tegen Bovo. Aanvang 16:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer