HC Twente heren verliest topper van Doetinchem

Zondag werd er aan de Torenlaan een zeer spannende wedstrijd gespeeld tussen de heren van Doetinchem speelden tegen de Hc Twente Heren. Een wedstrijd van de nummer 1 tegen de nummer 2 en wilden Hc Twente nog kans maken op de eerste plek, dan zouden zij vandaag zeker moeten winnen. Twente ging zeer sterk van start, maar kon niet voorkomen dat Doetinchem al binnen enkele minuten de 0-1 voorsprong nam.

Dit duurde echter niet lang, want Robbert van Dorth zorgde al snel voor het antwoord vanuit Twente en de stand was weer 1-1. Het was een mooie wedstrijd, beide teams kregen veel kansen en er werd gevochten om de doelpunten. Aan het eind van de 1e helft wist Doetinchem de stand op 1-2 te brengen, met deze stand gingen de heren de rust in.

Na de rust bleef het spannend, Doetinchem kreeg net wat meer kansen en benutte deze goed. Zij brachten de stand op een 1-3 voorsprong en met niet veel speeltijd meer op de klok was de overwinning al in zicht. Twente legde zich hier niet bij neer en bleef gevaarlijk in de aanval, dit resulteerde in een fantastisch doelpunt van Olivier Bronk en de spanning was weer volledig in de wedstrijd.

Beide teams bleven kansen krijgen en tot het eind was er 100% inzet bij de spelers. Twente kreeg in het eindsignaal nog een strafcorner toegewezen en zou hiermee de stand gelijk kunnen brengen, helaas werd deze niet benut en werd de wedstrijd met 2-3 gewonnen door Doetinchem. Doetinchem behoudt de 1e plaats en Twente houdt met de 2e plek nog zicht op de Play Off wedstrijden voor promotie.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer