Jordan Weggelaar ook komend seizoen trainer Webton

Het bestuur van de stichting Webton Top Volleybal en Jordan Weggelaar zijn overeen- gekomen, dat Weggelaar ook in het seizoen 2019-2020 de trainer is van het herenteam, dat uitkomt in de Topdivisie ( momenteel staan de mannen van Webton op de vierde plaats van de ranglijst). Weggelaar (43), begon afgelopen mei bij de Hengelose topdivisionist en zowel de trainer zelf, spelers als het bestuur wilden de samenwerking graag voortzetten.

“De komende jaren zal er talentvolle jeugd uit de regio ingepast moeten worden om het Topdivisieniveau vast te houden en mogelijk zelfs op termijn de stap naar de eredivisie te maken”, zo luidt de doelstelling voor komend seizoen, zoals die in onderling overleg door alle betrokkenen is geformuleerd. Ook is Jordan Weggelaar nog trainer/coach van het Nederlandse Militaire volleybalteam waarmee hij elk jaar aan het militair WK deelneemt.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer