Lastig uitduel BC Bousema in Oosterhout

Met nog vier wedstrijden te gaan hebben de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema zich na de winst op HCR Prinsen een prima uitgangspositie verworven om de play-off wedstrijden om het kampioenschap te halen.

“Maar we moeten alle vier wedstrijden wel top zijn ondanks de voorsprong van drie punten op de nummer vijf, HCR Prinsen”, weet ook captain Ronny Hazewinkel. “Met name komende zondag in Oosterhout tegen ‘t Hartje van Wanrooy zal het niet gemakkelijk zijn om daar zonder averij weg te komen. Daarna moeten we ook nog tegen de andere drie gegadigden voor een play-off plaats. Neen ik ben er nog niet gerust op. De race is nog niet gelopen”.

Na ‘t Hartje Van Wanrooy speelt BC Bousema een week later thuis tegen STZ Zundert, op Paaszaterdag ontvangt het SIS Schoonmaak en op Paaszondag is L&B Ledermode de tegenstander.

Voor komende zondag heeft Hazewinkel één wijziging aangebracht ten opzichte van het kwartet van afgelopen zondag. Martin Horn speelt op plek één, Stefan Galla Foto) verhuist daardoor naar plek twee en op de plekken drie en vier staan ook dit keer Wesley de Jaeger en Frans van Schaik (foto onder). ‘t Hartje van Wanrooy speelt met Savan Bulut op één, Harrie van de Ven op twee, Frank Martens op drie en op vier met captain Ad Broeders.

De eerste twee partijen in Oosterhout beginnen om 13:00 uur.

Foto’s: Jaap Gönning.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer