Mooie districtsfinale jongens GV Wierden

Afgelopen zaterdag was de districtsfinale van het jongens turnen. Alle ‘wedstrijdjongens’ van GV Wierden hadden zich geplaatst voor deze finale en hebben daar ook keihard voor getraind. Samen met trainer Niels Koerssen reisden zij af naar Putten om daar hun kunsten te vertonen. In de eerste ronde was het de beurt aan Mats Hoppen, Gijs Joosten en Aron Keurhorst. Alle drie de jongens hebben mooie oefeningen laten zien. Aron werd zelfs heel knap vijfde! Gijs werd negende en Mats tiende.

In de tweede ronde waren Stenn Gierveld, Simon Bekhuis, Thijs Laroussiyen, Wensong Schipper en Aaron Kortenhoeven aan de beurt. Aaron heeft zich helaas ziek moeten melden, maar de andere vier jongens gingen met frisse moed van start! Een paar jongens leek niet hun dag te hebben en presteerden helaas niet zoals gehoopt. Wensong werd knap vierde, met slechts 0,05 punten verschil op de nummer drie. Thijs werd elfde, Simon achttiende en Stenn negentiende.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer