Autorodeo Harbrinkhoek klaar voor 5 jarig jubileum

Net als de afgelopen vier jaar, wordt ook dit jaar de Autorodeo Harbrinkhoek georganiseerd. Op zondag 14 april om 11.00 uur start de rodeo, het deelnemersveld was binnen 12 uur volledig uitverkocht en er zijn meerdere aanvullende activiteiten georganiseerd rondom de rodeo. De locatie van het evenement is de Vleerweg 8 in Albergen/Harbrinkhoek.

Zaterdag 13 april start het jubileum weekend met de grandioze feestavond in de feesttent. Met Duitse schlagernummers maakt Richtig Rex zijn opwachting. Vanaf 18:00 uur is de tent geopend. Deze feestavond wordt door de Stichting Autorodeo Harbrinkhoek aangeboden en daarom is er gratis entree voor iedereen.

Zondag 14 april strijden 180 rijders voor de titel

De deelnemers aan de rodeo dienen de auto’s voor 10.00 uur op zondagmorgen goed te laten keuren, waarna om 11.00 uur de rodeo zal starten. Elke deelnemer krijgt drie keer de kans om punten te behalen in zijn manche. De beste deelnemers zullen doorstoten naar de halve finale, waarin men strijdt om de felbegeerde plekken in de finale. Na de halve finale volgt uiteraard de finale. Tot slot is er een grote afvalrace, waarbij de auto die het langst rijdt, wint.

Het deelnemersveld aan de Autorodeo Harbrinkhoek is met liefst 180 deelnemers volledig uitverkocht. Het deelnemersveld bestaat uit 162 reguliere deelnemers en 18 verschillende carnavalsverenigingen Entree voor kinderen tot 12 jaar is gratis en slechts €5,- voor personen vanaf 12 jaar.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer