Cruciaal Paasweekend HCR Prinsen

Voor de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen staan komend Paasweekend misschien wel de belangrijkste wedstrijden van dit seizoen op het programma. De ploeg van captain Dinand Prinsen heeft nog een kleine kans om zich voor de play-offs om het kampioenschap te plaatsen en moet ook nog proberen om de 4-4 in de eerste wedstrijd van de beker tegen A1 Biljarts om te zetten in een definitieve finale plaats.

“Met name plaatsing voor de play-offs hebben we niet in eigen hand. Zelf moeten we in ieder geval zaterdag thuis winnen van STZ Zundert en dan wacht ons ook nog op Paaszondag de uitwedstrijd bij SIS Schoonmaak dat al zeker is van plaatsing. Winnen we die ook, dan nog zijn we afhankelijk wat BC Bousema en L&B Ledermode gaan doen. Het kan zelfs nog zijn dat uiteindelijk partijpunten de beslissing moeten gaan brengen”, aldus de captain.

Zaterdag speelt hij in de sterkst mogelijke opstelling met Dick Jaspers op de koppositie, Eddy Leppens op twee, Jef Philipoom (foto onderr) op drie en Anno de Kleine op vier. Op zondag kan hij niet meer beschikken over Philipoom, hij heeft dan vijf wedstrijden als reserve voor de Achterhoekse formatie gespeeld, waardoor De Kleine doorschuift naar drie en Jelle Pijl op vier gaat spelen. Zowel STZ Zundert als SIS Schoonmaak zullen zo goed als zeker in de vertrouwde samenstelling hun opwachting gaan maken.

Jaspers, Leppens, De Kleine en Pijl spelen zaterdagavond aansluitend aan de wedstrijd tegen STZ dan nog de return van de bekerwedstrijd tegen A1 Biljarts uit Apeldoorn. “En ook dit wordt geen gemakkelijke opgave. In Apeldoorn werd het 4-4 en alleen in setjes hebben we een positief saldo van 8-4. Voor de ploeg van Addy Wienk de laatste kans om van een verloren seizoen toch nog iets goeds te maken en gelet op hun samenstelling met Javier Palazon, Birol Uymaz, Martien van der Spoel en Addy Wienk wordt ook in deze wedstrijd alles van mijn spelers gevraagd”.

De wedstrijd tegen STZ Zundert begint zaterdag om 13:00 uur en de bekerwedstrijd start om 19:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer