Extra kidsclub-training op Paaszaterdag

Zaterdag 20 april is er een extra basketbaltraining voor kinderen van 4 tot 6 jaar. De kidsclub is gestart sinds januari en lijkt vanaf het eerste begin een succes. Lekker een uurtje bewegen op de zaterdagochtend met muziek, spelletjes en kennismaken met de basisbeginselen van basketbal.

Omdat de basketbalvereniging werkt met vrije inloop is het elke keer afwachten hoeveel kinderen er aanwezig zullen zijn. Door de groei van het aantal kinderen dat er komen, worden de vaste trainsters iedere keer ondersteund door een aantal jeugdleden, zodat er ook in kleinere groepjes gewerkt kan worden aan bijvoorbeeld het schieten op de basket.

Zaterdag 20 april (paaszaterdag) is er een extra kidsclub-training. Deze zal in het teken staan van Pasen. Wilt uw zoon of dochter ook eens mee doen? Hij of zij is van harte welkom van 10.00 tot 11.00 uur in Sporthal De Vlaskoel (zaal 3). Ouders zijn welkom op de tribune.

Basketbaltoernooi

Gelijktijdig met de kidsclub is er een basketbaltoernooi voor kinderen uit de groepen 3 en 4 van de basisschool. Het toernooi vindt plaats in Sportcentrum de Vlaskoel (zalen 1 en 2) van 10.00 tot 11.30 uur. Basketbalervaring is niet nodig. De teams zullen worden begeleid door een lid van Jolly Jumpers, hij of zij zal het team ook coachen tijdens de wedstrijdjes. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wilt uw zoon of dochter deelnemen? Opgave is nog mogelijk via tc@jollyjumpersbasketbal.nl.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer