Noa Willemsen van C1 HC Twente in opleidingsteam Nederland B

Noa Willemsen uit meisjes C1 van Hockey Club Twente is doorgedrongen tot de  selectie trainingen van opleidingsteam  Nederland B. Afgelopen jaar heeft zij getraind en gespeeld in de selectie van district Oost Nederland en daarnaast speelde zij natuurlijk ook gewoon met haar eigen team bij Hc Twente. Twee keer in het jaar zijn er in het Amsterdamse Wagener Stadion wedstrijden tegen de andere 6 districten.
Afgelopen zaterdag was weer deze 2 jaarlijkse Districtsontmoetingsdag in Amsterdam. Met Oost Nederland hebben ze gewonnen van Noord Nederland (3-3)en Zuid Holland (2-0). Tijdens deze districtsontmoetingsdag werd ook bekend gemaakt dat Noa geselecteerd was om te mogen deelnemen aan de selectie trainingen van opleidingsteam Nederland B. Op maandag 3, 17 en 24 juni zijn deze trainingen op Kampong.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer