Team Eurosped thuis tegen Set Up’65 en versterkt zich met Vellener

Zaterdag speelt Team Eurosped haar laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Tegenstander is Springendal Set-Up ’65 uit Ootmarsum. Voor Team Eurosped staat er niets meer op het spel en ook voor Springendal Set-Up ’65 lijkt dit de laatste wedstrijd te zijn, de kans op een plaats in de finale is voor hun uiterst gering. We gaan ervan uit dat de dames van Team Eurosped er samen met de Ootmarsumse dames weer een leuke wedstrijd van maken. Moedig de dames ook in deze laatste derby van het seizoen aan vanaf de tribune en help hun naar een mooie overwinning. De wedstrijd in Het Punt in Vroomshoop begint zaterdag om 20:00 uur.

Team Eurosped heeft de tweede versterking voor het nieuwe seizoen vastgelegd. Spelverdeelster Charlot Vellener (foto), de talentvolle, geboren Almelose komt over van Dros-Alterno uit Apeldoorn. Hiermee heeft Team Eurosped een belangrijke positie ingevuld. Het Vroomshoopse team wil zo snel mogelijk haar selectie voor het komende seizoen rond hebben.

Foto Vellener: Team Eurosped.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer