Vierpuntenwedstrijd BC Bousema tegen Zundert

Voor komende zondag staat voor de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema de belangrijke vierpuntenwedstrijd tegen het bezoekende STZ Zundert op het programma.

“Na het verlies van afgelopen zondag in Oosterhout bij ‘t Hartje van Wanrooy wordt dit voor ons een wedstrijd die bepalend kan worden voor plaatsing voor voor de play-off wedstrijden om het kampioenschap mede gelet op het restant van ons programma. We mogen in ieder geval niet verliezen want dan wordt het nog heel erg spannend om de plaatsen drie en vier met wedstrijden thuis tegen koploper SIS Schoonmaak en de uitwedstrijd tegen L&B Ledermode”, aldus captain Ronny Hazewinkel.

Hij kan komende zondag niet over Coklu, Horn en Stefan Galla beschikken waardoor hij dan ook niet in zijn sterkste opstelling de tegenstander tegemoet kan treden. Hij speelt nu met Johan Loncelle (foto) op één, Gokhan Salman op twee, Wesley de Jaeger op drie en Frans van Schaik op vier. De verwachte opstelling van de bezoekers is, Roland Forthomme, Peter Ceulemans en Barry en Rick van Beers. De eerste twee partijen aan de Zutphenseweg in Lochem beginnen om 13:00 uur.

Foto: Jaap Gönning

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer