Voor BC Bousema lonkt een play-off plaats

Voor de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema lonkt na de overwinning van twee weken geleden op mede kandidaat STZ Zundert een play-off plaats om het kampioenschap driebanden.

“Op papier staan we er inderdaad heel goed voor maar we hebben komend Paasweekend wel twee loodzware wedstrijden. Eerst spelen we zaterdag thuis tegen koploper SIS Schoonmaak en op Paaszondag spelen we dan in Hoeven tegen mede kandidaat de laatste wedstrijd tegen L&B Ledermode. Eerder verloren we in Den Haag kansloos met 0-8, maar herstelden ons tegen L&B Ledermode met een 6-2 overwinning”, aldus captain Ronny Hazewinkel.

Hij is nog aan het dubben hoe hij zowel zaterdag als zondag gaat spelen. Wel is zeker dat Murat Naci Coklu beide dagen speelt. Op zaterdag speelt hij verder met Stefan Galla en Johan Loncelle (foto onder) en op plek vier of met Wesley de Jaeger of met Frans van Schaik. Zondag kiest hij voor plek twee uit Martin Horn en Stefan Galla, op plek drie speelt hij wederom met Johan Loncelle en op plek vier met Wesley de Jaeger.

“Het gehele seizoen heb ik moeten schuiven met mijn spelers aangezien sommige ook andere verplichtingen hadden en dit keer heb ik wel beetje een weelde probleem, maar samen met de spelers zoek ik naar de beste invulling omdat ook de tegenstanders ongetwijfeld in hun beste samenstelling zullen verschijnen”.

Zowel in Lochem komende zaterdag als op zondag in Hoeven beginnen de eerste twee partijen om 13:00 uur.

Foto’s: Jaap Gönning.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer