Fysion organiseert zaterdag NK Ritmische Gymnastiek voor groepen 2e divisie

Zaterdag 18 mei organiseert Fysion, in samenwerking met de KNGU, in sporthal Het Ravijn in Nijverdal het Nederlands Kampioenschap Ritmische Gymnastiek voor groepen 2e divisie. Meer dan 300 deelnemers uit heel Nederland zullen strijden om de titels met hoepel, bal, knotsen, touw en lint.

Van Fysion hebben beide teams, die onder leiding staan van Mariëlle van Dam en Marin Scheppink, zich geplaatst voor dit NK. Lindsey Nijenkamp, Lieke Mars, Demi Roosendaal, Indy Oldersma en Ruth Westrik doen mee in de categorie ‘junioren’ en zullen om 12.25 uur aan hun wedstrijd beginnen. Marèll Roeterdink, Emma Poelakker, Lotte Poffers, Demi Mondeel en Irene Bosch doen mee in de categorie ‘pre-junioren’ de start van hun wedstrijd staat om 14.25 uur gepland.

Op www.fysion-nijverdal.nl is het complete tijdschema te vinden.

Entree: volwassenen 5 euro, kinderen jonger dan 4 jaar gratis, kinderen tot 12 jaar 2,50 euro.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer