Goede wedstrijddag voor springselectie Fysion

Zaterdag 18 mei 2019 mochten de dames junioren van de springselectie in actie komen op de individuele springwedstrijden in Ommen. Ze mochten springen op de toestellen air track, mini trampoline en mini trampoline pegasus.

In de ochtendwedstrijd mochten Fleur Broens, Imke Kamerling, Lise Rutgers, Marly van Egmond en Meike Jellema hun sprongen laten zien waar ze de afgelopen tijd hard voor gewerkt hebben. Dit was ook te zien tijdens de wedstrijd, want de nieuwe sprongen werden allemaal met succes gehaald! Aan het einde van de ochtend bleek dat Marly 5e was geworden op het toestel mini trampoline pegasus en een medaille mocht ophalen.

Ook in de middag hadden waren er nog springers. Lianne Deijk mocht beginnen aan haar wedstrijd en begon goed op mini trampoline-pegasus. Ook op air track liet ze mooie series zien waar ze hard voor getraind heeft. Fleur, Imke en Meike mochten ook nog een keer in de middagwedstrijd springen en lieten mooie verbeteringen zien ten opzichte van de vorige wedstrijd.

Deze wedstrijd was een mooie wedstrijd ter voorbereiding voor de plaatsing NK. Volgend weekend komt de hele springselectie namelijk uit in Nunspeet voor de plaatsing voor het NK.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer