Jongens -17 Het Ravijn maken zich op voor de halve finale play-off voor het NK

Het waterpoloseizoen voor de jongens tot 17 jaar van zwem en poloclub Het Ravijn is nog niet ten einde. Komend weekend spelen zij de halve finalewedstrijden play-off voor het kampioenschap van Nederland. Tegenstander in deze play-off wedstrijden is het Leidse jongensteam van ZVL 1886. De Ravijnheren zijn de reguliere competitie met 33 punten op de derde plaats geëindigd. Het ZVL team werd in de competitie tweede met 42 punten.

De afgelopen twee weken is er onder leiding van Jan Mensink fanatiek getraind om zo optimaal mogelijk voorbereidt te zijn op die halve finale play-off wedstrijden.  Zaterdag wordt eerst een thuiswedstrijd gespeeld in Het Ravijn. Aanvang van de wedstrijd is 15:30 uur. Zondagmiddag 2 juni om 17:00 uur volgt in het Leidse zwembad De Zijl de uitwedstrijd.

Foto: Wim Beunk.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer