Jumping Schröder Tubbergen Special 2021

Op 15 maart jl. kondigde het bestuur van Jumping Schröder Tubbergen dat de 8e editie van dit prachtige evenement helaas niet door kan gaan. Dit jaar was niet alleen COVID-19 de oorzaak van het niet doorgaan. Ook stak het gevaarlijke Rhinovirus de kop op. Al met al helaas logische redenen om het evenement tijdig af te gelasten.

Tijdens de 1e edtie in 2014 regende het zo hard dat tijdens het evenement besloten werd om het af te gelasten vanwege de hevige regenval. Dit weerhield News Outside er echter niet van om desondanks een krant in de vorm van een special uit te geven. Waarom? Om toch de nodige exposure omtrent dit prachtige evenement fysiek en later digitaal op www.sportintwente.nl te genereren. Doordat het bedrijfsleven deze evenementkrant omarmt door middel van de vele toezeggingen van advertenties kan deze evenementkrant gratis verspreid worden onder 15.000 huishoudens in de gemeente Tubbergen.

In deze krant leest u interviews, afgenomen door Willem Pfeiffer, eigenaar van www.hippischtwente.nl. Daarin valt onder meer een verhaal te lezen over de oud-winnaars van Jumping Schröder Tubbergen, een duo-interview met de oud-voorzitter en de huidige voorzitter, enkele vrijwilligers van het eerste uur en wat de impact van dit hippische evenement is voor de gemeente Tubbergen. News Outside wenst u veel leesplezier!

Met hippische groeten,

Brian Brokelman
Eigenaar News Outside uit Tubbergen

Om de complete sportkrant te lezen, klik hier!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer