CSI Twente Special 2021

Afgelopen april kondigde het bestuur van het CSI Twente dat de 46e editie, van dit prachtige hippische evenement in de gemeente Tubbergen, nog een jaar op zich laat wachten. Dit jaar was niet alleen COVID-19 de oorzaak van het niet doorgaan. Ook stak het gevaarlijke Rhinovirus de kop op. Al met al helaas logische redenen om het internationale evenement tijdig af te gelasten.

Ondanks wederom een afgelasten van dit mooie hippische evenement geeft News Outside uit Tubbergen toch een special uit voor het CSI Twente. Waarom? Om toch de nodige exposure omtrent dit prachtige evenement fysiek en later digitaal op www.sportintwente.nl te genereren. Doordat het bedrijfsleven deze evenementkrant omarmt door middel van de vele toezeggingen van advertenties kan deze evenementkrant gratis verspreid worden onder 15.000 huishoudens in de gemeente Tubbergen.

In deze krant leest u interviews, afgenomen door Willem Pfeiffer, eigenaar van www.hippischtwente.nl. Daarin valt onder meer een verhaal te lezen over de nieuwe ontwikkelingen van het toekomstige terrein van het CSI Twente. News Outside wenst u veel leesplezier!

Met hippische groeten,

Brian Brokelman
Eigenaar News Outside uit Tubbergen

Om de volledige sportkrant te lezen, klik hier!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer