Eerste editie Twente Cup Beach te Almelo

Na twee succesvolle winterse edities van de Twente Cup vindt deze zomer voor het eerst ook een beachvariant van dit volleybaltoernooi plaats. Op donderdag 11 juli wordt ’s avonds het Centre Court op het marktplein vrijgemaakt voor de beste Twentse zaalvolleybalsters. Zij komen in duo’s in actie, volgens het concept King of the Court. Op donderdag 11 juli, van 19:00 tot 20:30 uur, vindt op het marktplein in Almelo de eerste Twente Cup Beach plaats. Duo’s van onder andere Team Eurosped, Apollo 8, Springendal Set-Up’65, Krekkers en Dynamo Tubbergen komen op het zand in actie. De toegang is gratis.

De Dela Eredivisie Beach vindt in het weekend van 13 en 14 juli plaats op het marktplein en op de beachvelden van Het Sportpark. Het marktplein en Het Sportpark zijn op zaterdag het terrein voor de voorrondes, op zondag wordt in het Beach Stadium op het marktplein de finales gespeeld. Beide speeldagen zijn voor publiek gratis te bezoeken.

In de week voorafgaand aan dit weekend wordt het zand beschikbaar gesteld voor de inwoners van Almelo. De coördinatie van deze invulling is in handen van Sportbedrijf Almelo. Zo krijgen Almelose scholen, sportverenigingen en bedrijven de kans om het zand te betreden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer