Heracles Almelo pas na rust ruim langs Vroomshoopse Boys

Heracles Almelo heeft de oefenwedstrijd tegen het jubilerende Vroomshoopse Boys na een 0-1 stand bij rust met 0-4 gewonnen. De 75-jarige thuisclub verkocht zijn huid duur en had het vooral verdedigend goed staan. Silvester van der Water, die eerder al op de lat had geschoten opende na bijna een half uur spelen. Op een regenachtig sportpark werden weinig kansen gecreëerd, maar de thuisclub gaf ook weinig weg aan de ploeg van Frank Wormuth.

In de tweede helft verdubbelden de gasten na ruim een uur spelen de stand door nieuweling Orestis Kiomourtzoglou en tien minuten voor tijd schoot Navajo Bakboord (foto onder) fraai de 0-3 binnen. Drie minuten voor tijd bepaalde Reuven Niemeijer de eindstand op 0-4.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer