MVV’29 organiseert voor de derde keer ‘Noabertoernooi’ met zeven clubs

Net als de afgelopen twee jaar, organiseert MVV’29 het ‘Noabertoernooi’ voor 1e elftallen op het eigen Frielinkpark in Harbrinkhoek. De organiserende vereniging heeft uitgepakt met een vol programma op de twee dagen dat het toernooi plaatsvindt. Op donderdag 22 augustus worden de eerste wedstrijden gespeeld, zaterdagmiddag 24 augustus staan de resterende wedstrijden op het programma.

Het initiatief is ontstaan om in de voorbereiding op het nieuwe seizoen meerdere korte wedstrijden te spelen op een goed niveau, als alternatief voor oefenwedstrijden. Iets dat de afgelopen twee jaren met veel enthousiasme werd ontvangen door de deelnemend teams.

De zeven deelnemende teams zijn:

  • STEVO
  • TVC’28
  • VV Hellendoorn
  • PH
  • Luctor et Emergo
  • De Zweef en
  • MVV’29

In een halve competitie zullen zeven teams zowel op donderdagavond als op zaterdagmiddag met elkaar de degens kruisen. Op basis van sportieve en fanatieke wedstrijden zal er om de eer en de prijzen worden gespeeld. Op donderdagavond starten de wedstrijden om 19.00 uur, terwijl op zaterdagmiddag om 15.00 uur wordt afgetrapt voor de eerste wedstrijd.

De teams die aan dit toernooi meedoen zullen in het nieuwe seizoen op verschillende niveaus acteren variërend van de 1e klasse tot en met de 3e klasse. En nieuw bij deze derde editie is dat ook de verenigingen uit het zaterdagvoetbal hun opwachting maken.

De derde editie van het ‘Noabertoernooi’ wordt op zaterdagavond afgesloten met een prijsuitreiking, vervolgens zal er een zanger zijn om de avond van muzikale omlijsting te voorzien. Daarnaast zal de wedstrijd tussen sc Heerenveen en FC Twente op groot scherm getoond worden. Vorig jaar wist TVC’28 beslag te leggen op de titel, terwijl organiserend vereniging MVV’29 de eerste editie wist te winnen.

Foto’s archief: MVV’29

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer