Peatminers start het nieuwe seizoen met een kennismakingsactie

‘Basketbal. Wedden dat je het leuk vindt?’ Met die uitdaging nodigt basketbalvereniging Peatminers in Vriezenveen jeugd en jongeren uit om kennis te maken met de basketbalsport. Aan het begin van het nieuwe seizoen kan iedereen gratis en zonder verplichtingen vier keer meetrainen.

Peatminers viert dit jaar het 40-jarig jubileum en heeft over het ledenaantal zeker geen klagen. Met circa 250 leden is de basketbalclub actiever dan ooit. Met een damesteam in de landelijke competitie, jeugdteams in alle leeftijdsklassen, veteranenteams en een g-team mag je gerust spreken van een breedtesport. Maar nieuwe en aspirant-leden worden nog altijd even enthousiast onthaald. Peatminers maakt de drempel zo laag mogelijk door jeugd en jongeren zelf te laten ervaren hoe leuk deze sport is.

De eerste trainingen van dit seizoen starten deze week weer bij Sporthal De Stamper in Vriezenveen. Vier keer gratis meetrainen? Stuur dan even een mailtje met je naam en leeftijd naar info@peatminers.nl, dan krijg je bericht terug met de trainingstijden van het team waarbij je kunt meedoen. Kijk voor meer informatie op peatminers.nl.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer