Dames Tornado winnen van Dynamo Apeldoorn 2

Zaterdagmiddag stond voor Tornado de uitwedstrijd tegen Dynamo Apeldoorn D2 op het programma. Na de eerste twee wedstrijden verloren te hebben met 3-1 werd er nu met versterking van Silke Leus uit DS 2 vol goede moed begonnen aan de wedstrijd.

In de eerste set begonnen de dames van Tornado met veel enthousiasme. Dit was ook te zien in het spel. Tornado had een voorsprong van 7-20. De laatste vijf punten van de eerste set waren nog niet zomaar gewonnen. Tornado liet Dynamo terugkomen maar trok de set uiteindelijk naar zich toe met een winst van 25-20.

De tweede set leek het tegenovergestelde van de eerste set. Vanaf het eerste moment had Tornado geen grip op eigen spel en stond al vrij snel achter met 4-11. Carmen Oude Luttikhuis bracht Tornado terug in de wedstrijd met een serve serie van 12 punten. Tornado bleef uiteindelijk boven Dynamo en won de tweede set met 17-25.

Ook de derde set begon Tornado chaotisch. Eigen niveau werd niet behaald. Dynamo profiteerde hier te weinig van waardoor Tornado alsnog de set naar zich toe kon trekken met een winst van 23-25.

Om de volle vijf punten mee naar Geesteren te nemen zou Tornado ook deze set moeten winnen. Ook deze set werd er van beide kanten bij vlagen slordig gespeeld. Tornado maakte wederom een inhaalslag met een goede serve serie waar Dynamo niet op kon anticiperen. Ballen die vanuit de serve terugkwamen werden door Tornado afgemaakt waardoor Tornado ook deze set met 23-25 naar zich toe trok.

Volgende week staat er weer een thuiswedstrijd op het programma tegen S.V.I.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer