Vier districtskampioenen bij de BMX

Afgelopen zaterdag is de laatste districtswedstrijd van 2019 gereden. In het najaar is de B-serie van de districtscompetitie gereden. Voor FCV het Twentse Ros reden er minimaal 49 rijders mee deze B-serie waarvan er 48 een eindprijs hebben behaald. De mooiste is natuurlijk die van districtskampioen. Deze beurt viel ter ere aan Jord, Mylan, Tom en Brian. Hieronder het persbericht. De foto’s zijn genomen met toestemming van betrokkenen.

Foto: de kampioenen boven Brian Vloon en Tom Peters, onder Mylan Spekschate en Jord Grobben.

Foto podiumplaatsen v.l.n.r. boven Mike Stokkelaar, Brian Vloon, Tom Peters, Danny Kuijer, Manuel Baumer en Stefanie Voorthuis. Onder Samuel Veenvliet, Mylan Spekschate, Jord Grobben, Sem Bosman en Bryan Perik. Op de foto ontbreekt Boet Kogelman.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer