Webton blijft thuis ongeslagen

In de Topdivisie bij de mannen wist Webton Hengelo de thuiswedstrijd tegen HBL van Baal uit Den Dungen met 3-1 te winnen. Vooral in de eerste set was het verschil aanzienlijk: 25-12. Maar in de tweede set kwam het team uit Brabant van trainer en oud-Hengeloër en oud-international Sander Mulder goed terug: 20-25.

Vervolgens bracht gelegenheidscoach Mark Koning, die trainer Jordan Weggelaar, die als trainer van het Nederlands Militair Team in China verblijft bij de WK, verving, spelverdeler Hans Korpershoek in voor de 17 jarige Wouter Liefaard. Set 3 en 4 gingen daarna met 25-22 en 25-19 naar Webton. Uitblinkers aan Hengelose zijde waren aanvaller Steven de Boer en blokkerend midspeler Lex Slaghekke. Door deze overwinning stijgt Webton naar plaats 7 op de ranglijst.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer