Vier keer winst voor Badminton Twenterand

Afgelopen week kwamen alle teams van badmintonvereniging Twenterand in actie . Het jeugd team en de drie seniorenteams wonnen alle vier hun wedstrijden. BV Twenterand 1 speelde vrijdagavond in de 9e bondsdivisie uit in Zwolle tegen BC Blauwvinger en won met 5-3. Dit is hun eerste overwinning van dit seizoen. BV Twenterand R1 is al het hele seizoen oppermachtig, elke wedstrijd ging tot nu toe gewonnen en ook afgelopen dinsdagavond in Den Ham won BV Twenterand R1 met 7-1 van BC Holten H1

De heren van BV Twenterand H1 speelden woensdagavond in Vroomshoop tegen ’t Pluumke uit Haaksbergen. Ze waren geen partij voor de heren van Twenterand en ze wonnen dan ook met de maximale score van 8-0. Het jeugdteam onder 13 jaar wonnen zaterdagochtend hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen met 5-3 van BC Sjuttol Geeft J3.

Meer weten over de wedstrijden en de uitslagen en standen? Kijk dan op www.badmintontwenterand.nl of volg ons via Facebook.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer