Goede prestaties survivalrunners Atletics in Gendringen

Afgelopen zaterdag stonden de survivalrunners van Atletics aan de start bij de survivalrun in Gendringen. De stichting survivalrun Gendringen bestaat dit jaar 30 jaar en is één van de oudste survival verenigingen van ons land.

De korte survival run kent dit seizoen 23 surivalrun wedstrijden waarvan er 7 meetellen voor het landelijk klassement. Peter Baan liep de korte survivalrun bij de mannen 50+. Zijn eindtijd, 1.09.53 was voldoende om als eerste over de finish te lopen.

Bij de mannen was Jesse Linthorst in gevecht met Herman Domhof uit Hardeveld om de tweede plaats. Helaas voor Jesse kwam Herman 1 seconde voor hem over de finish. Thijs Havinga liep daar kort achter en pakte een verdiende 4de plaats.

Hugo Braas, die samen met Jesse en Thijs hoog in het algemeen klassement staat, moest in Gendringen genoegen nemen met een 11de plaats. Jochem Pot werd 16de, Rick Dommerholt 18de en Wessel Klumperman 23ste.

De jeugd survival run heeft 17 wedstrijden waarvan er 7 meetellen voor het landelijk klassement. Bij de jeugd zijn diverse leeftijds- categorieën. Roan Bruggeman en Luca Knobben liepen de 6.1km bij de 10 tm 11 jarigen. Beiden hebben super goed gepresteerd. Voor Luca resulteerde dat in een mooie 8ste plaats en Roan pakte weer eens een podiumplaats. Hij werd 2de.

Bij de jongens 12/14 jaar liep Jochem Spoolder naar een dik verdiende 10de plaats. Maar ook Max Kwintenberg presteerde goed met een mooie 18de plaats. Pam Schwarte startte bij de vrouw 15/17 jaar en moest een parcours van 9,1 km afleggen. In een heel sterk deelnemersveld wist zij beslag te leggen op een prachtige 9de plaats.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer