Partner worden van SportinTwente.nl?

Inmiddels bestaat www.sportintwente.nl al meer dan 10 jaar. Met gemiddeld 10.000 unieke bezoekers per maand zijn we de (breedte)sportwebsite van Twente. Wekelijks worden er meer dan 30 artikelen geplaatst en we hebben de rubriek Sporter van de Week en Club van de Maand.

Heeft u interesse om partner te worden bij SportinTwente.nl middels een banner op de website met een link naar (een deel) van uw website of bedrijfsfilm en advertorial mogelijkheden? Bekijk dan onderstaande flyer en stuur een mail naar redactie@sportintwente.nl of stuur een whatsappbericht naar 0614173875. En wie weet zitten we binnenkort met elkaar om tafel, onder het genot van een kop ☕️, om te kijken hoe we elkaar digitaal kunnen versterken 💪🏽!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer