Gijs Smal tekent contract voor drie seizoenen bij FC Twente

Gijs Smal, die een aflopend contract had bij FC Volendam, heeft vrijdagmiddag in de Grolsch Veste een contract voor drie jaar bij FC Twente getekend met een optie voor nog een jaar. De 21 jarige linkerverdediger speelt al vanaf 2012 bij FC Volendam en heeft daar de hele jeugdopleiding doorlopen.

In 2017 maakte hij de overstap naar het eerste team van de Volendammers en heeft volgens technisch directeur Jan Streuer in het afgelopen jaar een sterke groei doorgemaakt. “Hij is niet alleen een goede verdediger, maar kan aanvallend ook goed uit de voeten en was met zijn zes goals en tien assists zeer waardevol voor zijn team”. Smal zelf is zeer blij met de overstap: “Dit voelt fantastisch en het sportieve plaatje bij FC Twente klopte voor mij”.

Foto’s: @fctwente

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer