Martin Vos nieuwe clubcoördinator DOS’37

Martin Vos, voor velen een bekend gezicht binnen DOS’37, zal vanaf heden een nieuwe rol op zich gaan nemen in de organisatie van DOS’37. Martin vervulde in de afgelopen jaren de rol van Algemeen Jeugdcoördinator en ondersteunde hiermee in organisatorisch opzicht de jeugdcoördinatoren onder- en bovenbouw en tevens de Hoofd Jeugdopleiding. Hiernaast vervulde hij tevens diverse neventaken voor andere commissies.

Als clubcoördinator zal Martin naast zijn ondersteunende werkzaamheden voor de Jeugdcommissie ook coördinerende werkzaamheden gaan verrichten voor de recreatieve seniorenteams (heren en dames). Door de groei die het seniorenvoetbal binnen DOS’37 in de afgelopen jaren heeft mogen beleven (inmiddels drie senioren-prestatieteams en acht senioren-recreatieteams, twee damesteam, twee senioren G-voetbalteams) was hier binnen de vereniging steeds meer vraag naar.

Daarnaast zal Martin met ingang van het aankomende voetbalseizoen ook weer zoveel mogelijk aanwezig zijn als aanspreekpunt op de zaterdagochtend, voor zowel de thuis- als uitspelende teams. Gezien de functie van clubcoördinator geheel nieuw is zullen wij, samen met Martin, in de komende periode concreet gaan kijken hoe de rol er uit moet gaan zien maar wij hebben er vertrouwen in dat wij met de invulling van deze functie weer een stap voorwaarts maken.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer