STEVO verliest ook het tweede oefenduel

In het tweede oefenduel van STEVO tegen ATC ’65 kon de ploeg van trainer Otto Krabbe opnieuw geen potten breken. Het werd 0-3 voor de Hengeloers, die frivool speelden en STEVO met snelle uitvallen wisten te verrassen. STEVO is nog zoekende en het technisch duo Otto Krabbe en Niels Oude Tijdhof zijn druk doende om de juiste samenstelling te vinden van hun elftal. Met de blessures van Niels en Roy Wigger ontbreken ook nog eens spelers op het appel, waardoor het voorin puzzelen is. Verder viel Mauro Plegt met een voetblessure al vroeg uit in het duel met ATC.
STEVO heeft de laatste jaren patent op een mindere voorbereiding, die overigens nog pril is, waarna een vliegende positieve start in de competitie volgde. Hier houden we ons ook deze keer maar aan vast. Kansen in het duel tegen ATC waren er wel voor STEVO, maar het afmaken was een tweede deze avond. Thijs Beernink, die maar bleef sleuren voorin, had in de eerste helft tot twee keer toe pech om de beslissende tik aan de bal in het doel te geven. ATC sneed aan de andere kant diverse keren als een mes door de boter door de verdediging van STEVO. Keeper Luuk Oude Lansink moest handelend optreden, maar kon niet voorkomen dat ATC op 0-1 kwam.
In het verdere verloop hadden de Hengeloers nog pech met een bal op de lat van het doel van STEVO. Vlak voor rust kopte Ingmar Reinerink voor STEVO uit een corner net naast de paal. Na de rust opnieuw een frivoler spelende ATC dat de stand verder opvoerde naar 0-2 en 0-3. Mike Nijkamp had voor STEVO nog de beste mogelijkheid op een doelpunt. Uiteindelijk bleeft het bij een niet onverdiende 0-3 voor ATC ’65. Komende zondag komt BWO naar de Peuverweide. Om 11:00 uur begint dit derde oefenduel.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer