V.V. Den Ham opent seizoen met afscheidswedstrijd van Tommie Dam

Zaterdag 15 augustus om 17.00 u begint voor de Hammer selectie het nieuwe seizoen met een bijzondere wedstrijd, nl. de afscheidswedstrijd van Tommie Dam. Na ruim 350 wedstrijden in ons eerste team is Tommie gestopt als speler/aanvoerder. In 2003 speelde hij zijn eerste wedstrijd in onze hoofdmacht en nu, bijna 17 jaar later is er de afscheidswedstrijd. Als broekie van 6 begon hij in de f-pupillen met een team waarvan de klasse af droop, natuurlijk ook door de bezielende leiding van de fanatieke vaders/leiders (papa) Johan, Gert en Jan.

Nu na al die jaren een afscheidswedstrijd waarna hij zelf verder gaat als assistent trainer. Speciaal voor deze wedstrijd is als tegenstander een team geformeerd van oud Den Ham spelers, waarmee Tommie veel wedstrijden heeft gespeeld.

We noemen hierbij onze Louis, Michel, de oudere garde als Robinho, Shakkie, Gerdo, Tim en John maar ook de veteranen als André Hemmink, Jeroen de Groot, de Kolkmannetjes etc. Het gerucht gaat dat zelfs Johnny Zorgdrager in de vakantie periode is gesignaleerd tijdens duurlopen om zodoende goed partij te kunnen geven. Maar liefst een selectie van 26 personen is uitgenodigd.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer