PH maakt nog kleine kans op volgende ronde beker

In de derde en laatste poulewedstrijd in de beker is statistisch gezien nog niks beslist. Alle vier de ploegen maken nog aanspraak om door te gaan naar de knock-outfase. Voor PH betekent dat het met ruime cijfers moet afrekenen van Bon Boys en dat Voorwaarts Twello haar ‘morele plicht’ moet doen en als groepswinnaar de poulefase afsluit.

Bon Boys, in competitieverband uitkomend in de 2e klasse J, heeft samen met Voorwaarts Twello de beste papieren om door te gaan naar de volgende ronde. Vorige week ging Bon Boys, net als PH, ten onder tegen Voorwaarts Twello. Daarentegen wist Bon Boys wel te winnen van Vorden waar PH tegen een nederlaag aanliep. Daarmee is Voorwaarts Twello de koploper met zes punten, delen Bon Boys en Vorden de tweede plek met drie punten en staat PH nog puntloos onderaan.

Trainer Hodes kan niet beschikken over Dijkers die nog steeds kampt met een blessure aan zijn gehele rechterbeen en maken daarnaast Droste, Nijhof en Bruns minuten in het tweede elftal waarna zij zullen aansluiten. De wedstrijd PH – Bon Boys staat onder leiding van Dhr. W.B. de Jong en wordt om 17:00 afgetrapt op Sportpark de Veenelanden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer