PH voor de beker op bezoek bij s.v. Vorden

Voor de tweede poulewedstrijd in de beker speelt PH vandaag in en tegen Vorden. Vorige week ging PH met 5-0 kansloos ten onder tegen Voorwaarts Twello en kreeg Vorden met 4-0 klop van Bon Boys. Beide ploegen zijn dus gebrand om revanche te nemen na de slechte start van vorige week.

Omdat beide ploegen tegen een flinke nederlaag aanliepen in de eerste officiële wedstrijd van het seizoen zullen PH en Vorden een winstpartij nodig hebben om uitzicht te houden op de volgende ronde. Waar PH op alle fronten werd afgetroefd gaf de nederlaag van Vorden een vertekend beeld af. Vorden kon namelijk goed meekomen met Bon Boys maar moest het voornamelijk op fysiek gebied afleggen.

De conclusie na de nederlaag van vorige week was duidelijk: PH moet, mede doordat het een heel ander team heeft, nog flinke stappen maken. Vooral op fysiek gebied valt er nog veel winst te behalen. Het perfecte voorbeeld kreeg PH dan ook van Voorwaarts Twello, de drive en intensiteit waar vooral mee werd omgeschakeld was indrukwekkend. Niet zo gek dat de intensiteit van, voornamelijk de dinsdagtraining, omhoog ging. Veel loopvormen in combinatie met pass en trapwerk zorgden voor een conditionele prikkel. De donderdagtraining stond in het teken van veel partijvormen waarin de tactiek voor, misschien wel de komende weken, werd bepaald.

Trainer Hodes kan vandaag niet beschikken over Bruns, R. Olde Olthof en Droste. Daarentegen keren Van den Hof en Nijhof terug van een blessure en is van Harn terug na een vakantie. Waar Wielens vorige week nog onder de lat stond is het deze week de beurt aan Van der Elst. De wedstrijd VV Vorden – PH wordt om 17:00 uur afgetrapt op Sportpark ’t Grote Veld en staat onder leiding van Dhr. J. Brouwer.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer