Mariënberg ontvangt SVVN uit Nijverdal

Komende zaterdag ontvangt Mariënberg SVVN uit Nijverdal. De groenwitten resideren al eeuwenlang op sportpark Groot Lochter aan de Rossinistraat. Gek genoeg was de vorige ontmoeting tussen Mariënberg en SVVN de laatste officiële wedstrijd die werd gespeeld voordat de eerste Corona-crisis uitbrak. Dat was, zegge en schrijven, op zaterdag 7 maart van dit lopende jaar. Een week later ging Nederland onder andere sportief gezien op slot.

Naast het voetbalvirus is dit virus behoorlijk moeilijk onder controle te krijgen met alle gevolgen van dien. Nu is het duel Mariënberg – SVVN wederom de eerste wedstrijd in het nieuwe tijdperk. Ditmaal mag er onder meer geen publiek langs de lijn staan. Geen ouders die hun kroost mogen aanmoedigen, is de kantine voor minimaal drie weken gesloten en zijn er veel, heel veel vragen…? Wat mag er wel en wat mag er nou niet? Alle clubs zijn out of the blue er mee overvallen.

Het duel staat onder leiding van de heer Zander Pouls uit Dedemsvaart. Hij blaast om half drie op zijn fluit.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer