Heracles Almelo biedt alle seizoenkaarthouders gratis Samen Thuis-Box aan

Heracles Almelo biedt al haar seizoenkaarthouders deze week een gratis Samen Thuis-Box aan. Daarmee wil de club de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard toch samen – maar op afstand – met supporters ervaren. De ruim 5500 seizoenkaarthouders kunnen hun Samen Thuis-Box donderdag afhalen bij een geselecteerde drive-thru in de regio.
In de Samen Thuis-Box ter waarde van €19,03 zitten versnaperingen en andere verrassingen. Het gratis aanbieden van de box maakt onderdeel uit van de Black & White Weeks van de club, waarbij supporters elke dag iets wordt aangeboden in de vorm van onder meer unieke content en winacties.
Seizoenkaarthouders zijn per e-mail geïnformeerd over de drive-thru waar zij hun Samen Thuis-Box donderdag tussen 15.30 en 20.00 uur kunnen afhalen. Het gaat om een van de vijf punten in de regio in Almelo, Hengelo, Nijverdal, Tubbergen en Vriezenveen.
Foto archief: sportfoto-oost.nl
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer