Apollo 8 en Sliedrecht Sport komen in de kampioenspoule niet meer in actie

Apollo 8 komt niet meer in actie in de kampioenspoule. De volleybalsters uit Borne moesten nog twee duels afwerken, maar de bond heeft besloten deze te schrappen vanwege coronabesmettingen. Hetzelfde geldt voor Sliedrecht Sport, komende zaterdag aanvankelijk de tegenstander van Apollo 8. Doordat beide ploegen al verzekerd zijn van een ticket voor de play-off wedstrijden om de landstitel, maakt het voor het vervolg van de kampioenspoule meer uit.

Apollo 8 zou het vanavond opnemen tegen VC Sneek en Regio Zwolle Volleybal tegen Sliedrecht Sport, maar door deze wedstrijd gaat niet door. Sliedrecht Sport en Apollo 8 spelen vanaf vandaag tot vrijdag 2 april geen wedstrijden. Op 2 april (kwartfinales), 3 april (halve finales) en 5 april (finale) staat het bekertoernooi op het programma. Een week later, op zaterdag 10 april, begint de play-off finale (best off five) om het landskampioenschap.

Foto’s archief: Jan Bredewoud

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer