Voor Borhave zit het seizoen erop; Carmen Boschman eerste nieuwe aanwinst

Vanwege de hoge kosten voor COVID testen alsmede het feit dat een groot aantal speelsters uit de selectie werkzaam zijn in de zorg voor kwetsbare mensen, heeft Borhave moeten besluiten niet deel te nemen aan de alternatieve competitie die nu net loopt. Borhave gaat komend seizoen, onder leiding van trainer coach Herman Keppels, wel gewoon door in de eredivisie, voorwaarde is dat Covid niet opnieuw roet in het eten strooit.

Borhave is bezig met de selectie voor volgend seizoen en kan met Carmen Boschman een eerste nieuwe speler presenteren. Borhave speelt volgend seizoen weer gewoon eredivisie na helaas een door COVID volledig verloren competitiejaar.

Met Carmen Boschman haalt Borhave opnieuw een jonge speelster binnen de selectie, een speelster met potentie en ervaring in de nationale jeugdselecties. Carmen heeft na een stormachtige ontwikkeling in de jeugd een forse tegenslag gekend ten gevolge van een zware knieblessure. Het afgelopen seizoen heeft ze in Raalte bij Kwiek hard gewerkt aan het volledig terugkomen op niveau. Carmen is een rechtshandige hoekspeler.

Foto’s: Borhave

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer