Hengelo’s stepduo succesvol in Duitse Gelsenkirchen

Het Hengelose stepduo Patrick Olthof en Sven Hans van Stepteam Twente hebben afgelopen zaterdag laten zien wat zij in huis hebben. Beide heren waren succesvol tijdens de stepwedstrijd in de Duitse plaats Gelsenkirchen. De wedstrijd verliep over een parcours van 1.1km door de straten van het dorp gedurende 35 minuten. Het open Duitse kampioenschap was ook toegankelijk voor Nederlanders, echter door de Nederlandse nationaliteit konden beide Twentenaren geen Duits kampioen worden, de wedstrijd winnen kon wel.

Samen hebben Patrick en Sven de wedstrijd geleid. Ze waren te sterk voor de rest van het Duitse veld. Sven Hans is eerste geworden bij de jeugd, Patrick Olthof eerste overall. Stepteam Twente is een dynamische, enthousiaste en gezellige stepvereniging met ongeveer 40 leden in verschillende leeftijden. Ze rijden op een voor sportdoeleinden geschikte step. Er zijn 3 trainingen per week, voor zowel de startende, de recreatieve als de wedstrijd rijder. Regelmatig zijn er recreatieve steptochten door het unieke Twentse landschap.

Zie ook: www.stepteamtwente.nl

Foto: Fiona Olthof

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer